Utku SAĞILIR

Utku SAĞILIR

Utku Sağılır'ın Kaleminden

Zeydan Karalar Adana'da emekçinin çıtasını yükseltiyor…

23 Mayıs 2021 - 12:12

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Ramazan Bayramı öncesinde çalışanlarına 3 bin 555’er lira promosyon dağıtılmasını sağlamıştı. Başkan Zeydan Karalar bunun için aylarca uğraş vermiş ama sonunda işçiyi mutlu eden sonuç alınmıştı. Ardından bir ilçe belediye başkanı da benzer bir jestle çalışanına promosyon dağıtılmasını sağladı.

Zeydan Karalar’ın çalışanı mutlu etmeye, motivasyonunu artırmaya, işçinin alın teri kurumadan emeğinin hakkını almasına yönelik kararlılığı, bir gülümsemenin çevredekilere sirayet etmesi gibi kentte yayılıyor. Umarım emekçi lehine yayılan bu işçi yanlısı yararlı salgın kentin her kurum ve kuruluşuna nüfus eder. Çalışan mutlu olursa, evine, çoruna çocuğuna ekmek götürebilirse, zaman zaman da böyle sürprizlerle ek gelir elde ederse, Adana’ya hizmetin kalitesi artar.


Çalışana yeryüzünde tarih boyunca ölüm gösterilmiş ve sıtmaya razı edilmiş. Alın terinin daha değerli olduğu günlere yürüyüşün ilk adımlarını Seyhan’da atan Zeydan Karalar, şimdi Büyükşehir’de işçinin gücünü artırmaya devam ediyor.

Emek en yüce değerdir.  Bunu bilen ve gereğini yapan yöneticilerin artması iş hayatına dair en büyük dileğimiz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum