Veli TAHİNCİ

Veli TAHİNCİ

TAHİNCİ BABA

KOLİYE KOŞTU ÇORBAYA KUSTU..!!!

24 Aralık 2020 - 22:06


Adana'da güzel iş yapmaya görün...

Mutlaka birileri içerisine pislemek için her türlü taklayı atıyor...

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay'ı yakından tanırım. Seyhanlıya hizmet ederken parti ayırdığını, partizanlık yaptığını kimse söyleyemez. Sosyal belediyecilik anlamında her yerde görebilirsiniz.

Çocuklara oyuncak üretirken, pandeminin taa en başından bu yana halka sıcak çorba dağıtırken, maske üretirken, sağlıkçılara önlük dikerken... Bunları anlatmakla bitiremeyiz.
Ramazan ayında koli de dağıtmıştı oysa... Hem de partili gözetmeden, ihtiyacı olan tüm halka dokunmuştu Akif Başkan... Adana'nın Akif abisi, bu hizmetleriyle de büyük takdir toplamıştı.

Akif Başkan, halkı yine unutmamış ve pandeminin ağır şartları ile kış mevsiminin soğuğu birleşince, evine giden işçiye, çalışana, kısaca tüm halka bir tas sıcak çorba ikram etmek için, yine yakmış kazanın altını...

Kazanlar kaynamış, sıcak çorbalar hazırlanmış...

CHP Gençlik Kolları'nın gençleri de, bu çorbayı halka ulaştırmak ve herkese yardımcı olabilmek adına bu hizmette gönüllü olduklarını belirterek, geçmişler kazanın başına. Hiçbirinin, çorbayı dağıtırken, vatandaşa hangi partiden olduğunu sorduklarını sanmıyorum!...

Bunu herkes alkışlarken, AK Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Altun da, sırf partizanlık yapmak adına, Seyhan Belediyesi'nin bu gönül hizmetini partizanlık olarak sosyal medyasında paylaşarak gövde göstermiş.

Benim anlamadığım, işçi temsilcisi olan, sendika görevlisi olan biri, işçiye, çalışana, halka dağıtılan bu çorbayı neden çok görür? Hadi gördü, sırf siyaset yapmak adına bu hizmete neden saldırır?

Yapmayın kardeşim... Biraz insaflı olun... Halka yapılan bu sosyal hizmeti alkışlayacağınıza, kendi emellerinize alet etmek istemeniz, bu halkta karşılık görmez.

Siz de halka biraz destek olun, kime dağıttırırsanız dağıttırın. Hatta, dağıtanların reklamını da söz veriyorum ben kendi emekli maaşımdan karşılayacağım.

Bu gençler gönüllü olmuş ve bu hizmeti yapmışsa, oraya da bir yelken bayrağı dikerek, halkın hizmetinde olan herşeye destek olduklarının mesajını vermeyi hak etmişler.
Akif Başkan'ın yerinde olsam, bu gençleri ödüllendiririm.

Bu meclis üyesi doğalgazlı salonunda, ayak ayak üzerine atıp, yediği lüks yemeğin üzerine kahvesini yudumlarken, son model telefonundan bu mesajı yazıp, siyaset aranesında göbek atarken, bu gençler, halkın hizmetinde GÖNÜLLÜ olarak çalışıyorlar. Partisi ne olursa olsun, böyle düşünceli ve fedakar gençlere herkes sahip çıkmalı. Herkes onları desteklemeli.

Bu arada, Akif Başkan'ın dağıttığı ramazan kolileri vardı hani... Milletin vergileriyle alınan, ihtiyaç sahiplerine dağıtılan... AK Partili Meclis Üyesi, bu kolileri koşarak onar onar alıp, kendi partililerine dağıtırken, partizanlık olmuyor da, gençlik kolları, Seyhan'ın bu güzel hizmetini halka ulaştırırken mi partizanlık yapıyor?

El insaf, meclis üyesi... Sen halkın meclis üyesisin, halkın çıkarlarına olan hizmetler üzerinden çamur siyaseti yapmak sana yakışmıyor. Ama yok yakışıyor diyorsan da, sen bu attığın sosyal medya paylaşımının altında kalırsın...

CHP Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Solmaz da, sana cevabını vermiş. Ellerin dert görmesin fedakar gençlerin başkanı...

KOLİ olunca KOŞACAKSIN, ÇORBA olunca KUSACAKSIN..!!!

Yok öyle yağma...

Siyaset yapıyorsan, siyasetin hakkını vereceksin, milletin çorbasına saldırmayacaksın!..

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum