Can KÜÇÜKÖZKAN

Can KÜÇÜKÖZKAN

GERÇEKALEM

MEHMET AY ve BÜYÜK AİLESİ

19 Kasım 2020 - 01:04


AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği siyaset ile hem partililerinin, hem de Adana kamuoyunun takdirini topluyor.

Gerek Adana'nın sorunları ve yatırımları, gerekse de kent lobisi için önemli girişimlerde bulunan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kısa sürede oluşturduğu 300 bin kişilik aile ile Adana siyasetine adını yazdırdı.

Yanlış duymadınız, AK Parti'nin Adana'daki üye sayısı 300 bini geçti. İl Başkanlığı bu gurur verici başarısını Adana'nın dört bir yanında duyurduğu reklam çalışması ile de, teşkilatlanmadaki başarısını Adanalıların takdirine sundu.

Mehmet Ay, AK Parti'nin gençlik kollarından yetişen ve partisinin her kademesinde görev alan, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana ailesiyle birlikte partisi için mücadele veren başarılı bir isim. Ay, gençlik kollarında yakaladığı başarıyı, partisinin il başkanı olduğunda da sürdürdü.

Öncelikle teşkilatın tüm birimleri ile sıkı toplantı ve istişareler yaparak, üye sayısının artırılması noktasında düğmeye bastı. AK Parti'de her dönemde oluşan kırgınlıklar son buldu. Çünkü Mehmet Ay kucaklayıcı siyasetiyle, tüm eski başkanları tek tek ziyaret etti ve birlikte yönetim anlayışını partilileriyle paylaştı. Partinin emekterlarına saygıda kusur etmeyen Mehmet Ay, partinin gençlerine de sevgisini her fırsatta gösterdi.

Ankara-Adana arasında sık sık mekik dokuyan ve Adana'ya yapılan yatırımların artırılması ve bürokrasideki bir takım düzenlemeler için çalmadık kapı bırakmadı.

Yerel yönetimler ile ilgili sık sık açıklamalar yapan, bazen eleştiren, Adana yararına olan hizmetlere ise açıkça destek olan Mehmet Ay, iktidar partisinin üye sayısının artırılmasında çok önemli etken oldu.

İl yönetimindeki adil davranışı ve her kesimden partiye emek vermiş başarılı isimleri biraraya getirerek, pandemi sürecinde bile istişareleri ve toplantıları ertelemeyip, yüzyüze ve dijital platformlarda online toplantılar düzenleyen Mehmet Ay, 300 bin kişilik büyük ailenin en büyük mimarlarından biridir.

AK Parti'nin, kan kaybettiği bir dönemde il başkanlığı görevini üstlenen ve partisini tem teşkilat birimleriyle kucaklayarak, önce parti içi adaleti sağlayan Mehmet Ay, bazı şer odaklarının da hedefi oldu. Ancak, kıvrak zekası ve disiplinli tavırlarıyla bu şer odaklarının saldırını, kamuoyuna bile duyurmaya gerek görmeden püskürttü.

Partisinin içerisinde başarılı olan, kamuoyu önüne çıkmaktan çekinmeyen, sosyal medyayı çok iyi kullanan ve bir Adana sevdalısı olan Mehmet Ay'ın bu başarısı AK Parti'nin gururu oldu.

Daha önce Adana'da hangi parti 300 bin kişilik üye kaydı yaptı ben hatırlamıyorum. ANAP'ın en güçlü olduğu dönemde bile bu kadar üye sayısına ulaştığını görmedim. Partisini bu kadar büyüten, disiplini ve çalışkanlığı ile takdir edilen Mehmet Ay'ın, Adana'nın geleceği için de çok önemli işlere imza atacağından eminim.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum