Can KÜÇÜKÖZKAN

Can KÜÇÜKÖZKAN

GERÇEKALEM

BU KEYFİ PARAYLA YAŞAYAMAZSINIZ...

09 Temmuz 2021 - 11:33

İş yoğunluğu, yeni işimizle ilgili atölye çalışmaları ve pandemi bizleri işyerine, eve hapsetmişti.

Geçtiğimiz günlerde, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in sosyal medya hesabından, arabada açık hava sineması etkinliğini gördüm. Geçtiğimiz yıldan bu yana büyük ilgi gördüğünü kamuoyundan bildiğim çalışmayı, yerinde izlemek, biraz dışarı atmosferini yaşamak için çok iyi bir fırsattı.

Şahsen ben 'Adana'da Sinema Günleri' etkinliğinin tanıtımı çok iyi yapılsa da, hafta içi bu kadar ilgi göreceğini düşünmüyordum.

Millet Bahçesi'nin kapısından girdik, film yeni başlamıştı ve arka sıralarda arabama yer bulabildim. Arabada oturup ses düzeni ile ilgili yorum yapacakken, bir görevli geldi ve 'sinemanın sesini, arabanızın FM kanalından dinleyebilirsiniz' deyip, frekansı söyledi.

Şaşırdım mı, gerçekten şaşırdım...

Sonrasında sosyal medyada sinema menüsü olduğunu gördüm; Gazoz, patlamış mısır ve çekirdek... 

Sinemanın üç vazgeçilmezi... Kocaispir bunu da düşünmüş...

Film ilerlemeye başladı, akşamın o sıcak serinlik karışımı havasında, buz gibi gazozlar ikram edildi. Gazozların ardından, kese kağıtlarında özenle paketlenmiş patlamış mısır ve sonrasında ise çekirdek ikramı.

Kusursuz sunum, kusursuz hizmet...

Aileler, çocuklarıyla birlikte gelmişler, kimi arabasında klimasını açarak, kimisi kamp sandalyelerini arabalarının yanlarına koyarak, izlenme rekorları kıran fimleri izliyorlar.
Hem sinema, hem de ikramlar ücretsiz...

Görevliler, ara ara gelip, bir ihtiyacınız olup olmadığını soruyor.

Türkiye'de böylesine, güzel hizmeti paranızla bile göremezken, Avrupa kalitesinde etkinlik sunan Yüreğir Belediyesi, bu işi başarmış.

Etkinlikte emeği bulunan, projeye imza atan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'den, sinemada yer gösteren görevlisine kadar herkesi ayrı ayrı kutluyorum.

Yüreğir Belediyesi'nin bu kaliteli ve halkın gönlünü fetheden hizmetlerin Adana'ya örnek olması dileğiyle...
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum