Belediye başkanı ilçesine olan sevdasını mısralara taşıdı

Adana'da Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, ilçesine olan sevgisini mısralara taşıdı. Şiir ve ezgileri sosyal medyada gören sanatçılar Alperen Kekilli, Armağan Arslan ve Yudum...

Belediye başkanı ilçesine olan sevdasını mısralara taşıdı
22 Kasım 2023 - 11:25
Adana'da Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, ilçesine olan sevgisini mısralara taşıdı. Şiir ve ezgileri sosyal medyada gören sanatçılar Alperen Kekilli, Armağan Arslan ve Yudum ilçeye gelip klip çekti.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü'nün başkanlığının yanı sıra şair olduğu da sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı. Bu paylaşımları görüp ilçeyi ziyarete gelen ses sanatçıları ve halk ozanları Tufanbeyli'de klip çekti. Sanatçı Alperen Kekilli sosyal medya hesabından seslendirdiği "Var bizim" isimli eserin Tufanbeyli Belediye Başkanı Ergü'ye ait olduğunu söyledi.

İlçenin tarihi ve doğal güzellikleri kliplerde yer alırken, Belediye Başkanı Remzi Ergü, "Ordu'nun Dereleri, Urfa'nın Bedenleri, Silifke'nin Yoğurdu, Bitlis'te Beş Minare varsa Maçka Yolları Taşlı, Edremit Van'a Bakar'sa, Tufanbeyli'mizin de bir türküsü olsun istedik" diyerek, sosyal medya hesaplarından ilçede kendi yazdığı şiirleri besteleyen sanatçıların kliplerini paylaştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum