Türk firmadan gümrük masrafsız satış hizmeti

Kintshop Kurucusu Sıtkı Kuzucu, yeni oluşturdukları Kintshop.com isimli alışveriş sitesi ile Türkiye'de faaliyet gösteren diğer platformlarından farklı olarak iş ortaklarının...

Türk firmadan gümrük masrafsız satış hizmeti
23 Ekim 2023 - 11:55
Kintshop Kurucusu Sıtkı Kuzucu, yeni oluşturdukları Kintshop.com isimli alışveriş sitesi ile Türkiye'de faaliyet gösteren diğer platformlarından farklı olarak iş ortaklarının ürünlerini AB'nin 27 ülkesine kargo, gümrük masrafı ve işlemlerinin kendileri tarafından üstlenerek satabilmelerine imkan sağladıklarını ifade ederek, "Hedefimiz e-ihracatta ülkemizi hak ettiği yerlere getirmektir" dedi.

"Firmaların ürünlerini yurt içi ve yurt dışına sorunsuz şekilde satabilmelerine imkan sağlıyoruz"

Yeni oluşturdukları platform hakkında bilgi veren Kintshop.com Kurucusu Sıtkı Kuzucu, E-Kint Business çatısı altında kurulmuş bir e-ticaret pazaryeri platformu olduğunu belirterek, "1990 yılında Almanya/Köln şehrinde girişimlerine başlayıp HSK Logistik GmbH sonrasında 2002 yılında Kint Logistik GmbH olarak devam eden uluslararası nakliyat şirketidir. Türkiye'de 2019 yılında araştırmalarını tamamladıktan sonra E-Kint Business çatısı altında 'Kintshop.com' uluslararası internet platformunu kurma kararı almış olup milli yazılım ekibi ile bu platformu tamamlamıştır. İş ortaklarımıza ve müşterilerimize kesintisiz destek vererek mutlu müşteri, mutlu satıcı profilini oluşturmaktayız. Türkiye'de faaliyet gösteren üretici ve tedarikçi firmaların gerek yurt içinde gerekse yurt dışında ürünlerini sorunsuz şekilde satabilmelerine imkan sağlıyoruz" diye konuştu.

"Kargo, gümrük, prosedür olmadan AB ülkelerine satış yapma olanağını sunuyoruz"

Türkiye'de komisyon oranlarını minimize etmek, düşük komisyon oranlarıyla iş ortaklarını destekleyerek en uygun fiyatla müşteriyi buluşturduklarını söyleyen Sıtkı Kuzucu, şunları kaydetti:

"Türkiye'de faaliyet gösteren diğer pazaryeri platformlarından faklı olarak hedefimiz; iş ortaklarımızın ürünlerini AB'nin 27 ülkesine kargo ve gümrük masrafı, kargo ve gümrük işlemleri Kintshop.com olarak tarafımızca üstlenerek satabilmelerine imkan sağlamak, e-ihracatta ülkemizi hak ettiği yerlere getirmektir. Üretimi Türkiye'de imal edilmiş ve AB standartlarına uygun olan ürünler çerçevesinde kargo, gümrük, prosedür olmadan AB ülkelerine satış yapma olanağını sunuyoruz. Yurtdışına satışı gerçekleşen ürünlerin taşınma işlemi Kint Logistik GmbH araçları ve bünyesinde faaliyet gösteren firmalar aracılığı ile gerçekleştirmektedir. Ankara merkezli Kintshop.com ve Almanya/Köln merkezli kintshop.eu depolarımızda depolama hizmeti de sunulmaktadır. Şu anda ARGE aşamasında olan, Senkro Master Entegrasyon sistemini yurtiçindeki iş ortaklarımıza minimize fiyatlarla sunmak hedefindeyiz. Ülke ekonomisine sağlayacağımız katkının yanı sıra kintshop.eu bünyesinde faaliyet gösteren Kint Werbeagentur (Kint Reklam Ajansı) olarak Türk markalarını Avrupa ve dünyada tanınır hale getirme hedefindeyiz."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Nail Keskin
    5 ay önce
    inandı ve başardı .tamamen yerli mühendisler yaptı sıtkı bey inat etti azmiyle başardı..çok milliyetçisin sıtkı bey helal olsun başardın