İYİ PARTİ ÇETİN'İ ADAY YAPTI, AKAY BEKLEMEDE

CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Av. Soner Çetin, İYİ Parti'nin Çukurova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay ise İYİ Parti'den aday olması bekleniyor.

İYİ PARTİ ÇETİN'İ ADAY YAPTI, AKAY BEKLEMEDE
15 Şubat 2024 - 03:02

CHP Genel Merkezi Seyhan'a Av. Oya Tekin, Çukurova'ya ise Av. Emrah Kozay'ın adaylığını açıkladı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, CHP'den istifa ettiklerini açıkladı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in istifa haberinin ardından, İY Parti harekete geçti ve kısa süre önce Çukurova Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladığı Birol Büyüköztürk'ü adaylıktan çekerek, Soner Çetin'in adaylığını kamuoyuna duyurdu. Geçtiğimiz haftalarda İY Parti Genel Merkezi'nde olduğu belirtilen ve CHP'den aday olamaması halinde, İYİ Parti'den aday olmayı düşündüğü bilinen Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay'ın adaylığının açıklanmasının ise an meselesi olduğu belirtiliyor.

AZİME KOCACIK İSTİFA ETTİ

İYİ Parti'nin, CHP'den istifa eden belediye başkanlarından Soner Çetin'in adaylık duyurusunu yapmasının ardından İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık sosyal medya hesabından, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum