Depremin vurduğu Osmaniye'de karne heyecanı yaşandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye'de 144 bin 125 öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi.Osmaniye Cebelibereket Şehit Ahmet Yılmaz İlkokulunda düzenlenen karne...

Depremin vurduğu Osmaniye'de karne heyecanı yaşandı
19 Ocak 2024 - 16:15
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye'de 144 bin 125 öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi.

Osmaniye Cebelibereket Şehit Ahmet Yılmaz İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programıyla 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını bitiren öğrencilere karneleri verildi. Programa katılan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ile İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak birlikte sınıfları dolaşarak, karne alacak olan öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Osmaniye'nin eğitim öğretim hayatında hep başarılı, en iyi yerlerde olması için çalışacaklarını söyleyen Vali Yılmaz, ''Eğitim öğretimin birinci yarısını tamamladık, yarıyıl tatiline giriyoruz. 9 bin 198 öğretmenimiz, 144 bin 125 öğrencimizin eğitim öğretimine hizmet ettiler. Bu büyük bir eğitim ordusu. Çocuklarımızın geleceği için canla başla çalıştılar. Sevgili çocuklarımızın gelecekte daha iyi olmaları, devletine, milletine, bayrağına, milli, manevi değerlerine hizmet edecek bağlı gençler olarak yetiştirilmeleri, başarılarla geçen bir hayatlarının olması için mücadelemizi sürdürüyoruz. Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içindeyiz. Ben sevgili öğrencilerimizi, velilerimizi, öğretmenlerimizi gösterdikleri gayretten dolayı kutluyorum. Osmaniye olarak başta İl Milli Eğitim Müdürümüz, eğitim kadromuz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin eğitim alanında büyük bir mücadele verdiklerine hep şahit oldum. Bu mücadelelerinden ve başarılarından da hep mutlu oldum. Bundan sonra da bu azmimiz, başarımız devam edecek. 15 günlük tatili çocuklarımızın dinlenerek, kitap okuyarak geçirmelerini ve ikinci döneme güzel bir şekilde hazırlanarak başlamalarını diliyorum. Osmaniye'mizin eğitim öğretim hayatının hep başarıyla geçmesi, hep en iyilerini yakalaması gayretle devam edeceğimizi belirtiyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum