Bakız'ın projeleri hem kente hem de lokasyona değer katıyor

Adana'da faaliyet gösteren Bakız İnşaat, hem yaptığı projelerin lokasyonlarına hem de kente değer katmaya devam ediyor.Adana'nın en köklü inşaat firmalarından olan, Turgay Canver ve...

Bakız'ın projeleri hem kente hem de lokasyona değer katıyor
20 Mart 2024 - 10:00
Adana'da faaliyet gösteren Bakız İnşaat, hem yaptığı projelerin lokasyonlarına hem de kente değer katmaya devam ediyor.

Adana'nın en köklü inşaat firmalarından olan, Turgay Canver ve Begüm Canver'in sahibi olduğu Bakız İnşaat, şehre değer katan projeleriyle adından söz ettiriyor. Bakız İnşaat, hayata geçirdiği yeni projeler için de tüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

"Durmadan yolumuza devam edeceğiz"

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Nadir Turgay Canver, "Projelerimiz, bulunduğu lokasyona değer sağlarken kent ekonomisine de katkı sağlıyor. Her zaman daha ileriye bakış açımızla ilerlemekteyiz. Bundan sonraki bütün projelerimizde de aynı vizyonda durmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"Öncü vizyonumuzu koruduk"

Begüm Canver ise projelerinin bulunduğu konumun çevresini ihya ederek nitelikli yaşam merkezi haline gelmelerine destek olduklarını söyledi. Begüm Canver, "Tüm projelerimizde öncü vizyonumuzu koruduk, bundan sonra da ön görülerimiz, doğru planlamalarımız ve yenilikçi bakış açımız ile korumaya devam edeceğiz. Farklı hissettiren eşsiz mimari tasarımları konforla buluştururken aynı zamanda doğanın güzellikleriyle de buluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum