Akdeniz'de sokaklar yenileniyor

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, kırsal mahallelerin tarım yollarında soğuk asfalt kaplama çalışmalarını sürdürürken, sıcak asfalt ihtiyacı duyan sokakları da yenilemeye...

Akdeniz'de sokaklar yenileniyor
28 Kasım 2023 - 12:40
Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, kırsal mahallelerin tarım yollarında soğuk asfalt kaplama çalışmalarını sürdürürken, sıcak asfalt ihtiyacı duyan sokakları da yenilemeye devam ediyor.

Çalışmalar bünyesinde Köselerli Mahallesi Fatih Sokak'ta ömrünü tamamlayan eski asfaltı sökerek yeni asfalt serimi için Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince hazırlık gerçekleştirildi. Ekipler ayrıca önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmek üzere, mahalledeki zaman içinde ömrünü tamamlayan, deforme olan eski asfaltı sökerek yeni asfalt serimi yapmak için de çalışmalarına başladı. Altyapı çalışmalarının bitmesinin ardından ekipler tarafından mahalleye sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek.

"Akdeniz'de asfaltlanmadık sokak kalmayacak"

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce hazırlanan program dahilinde asfalt, yol ve kaldırım ihtiyacı olan bütün mahallelerle ilgili hizmet ve çalışmaların hızla devam ettiğinin altını çizen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Akdeniz sakini vatandaşlarımız hiç merak etmesin. Mevsim şartlarının uygun gitmesiyle birlikte sahada görevli fen işleri ekiplerimiz, ihtiyaç duyan her mahallemizde sıcak asfalt serimi ve kaldırım yenileme hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam edecek, Akdeniz'de asfalt, yol veya kaldırım eksiği olan tek mahallemiz kalmayacak. İlçemizde yaşamı güzelleştirmeye, hayatı kolaylaştırmaya ve Akdeniz'i değiştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum