Yılların tecrübesiyle yenilikçi ve modern yaşam alanı sağlıyorlar

ADANA (İHA) – Adana'da faaliyet gösteren Bakız İnşaat, yılların tecrübesiyle güvenilir, yenilikçi konutlar inşa ederken modern yaşam alanları sunuyor.Adana'nın en köklü inşaat...

Yılların tecrübesiyle yenilikçi ve modern yaşam alanı sağlıyorlar
06 Mart 2024 - 09:20
ADANA (İHA) – Adana'da faaliyet gösteren Bakız İnşaat, yılların tecrübesiyle güvenilir, yenilikçi konutlar inşa ederken modern yaşam alanları sunuyor.

Adana'nın en köklü inşaat firmalarından olan Nadir Turgay Canver ve Begüm Canver'in sahibi olduğu Bakız İnşaat, hayata geçirmeyi planladığı yeni projeler için de tüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kalite ilkesiyle projelerini yoğun araştırma ve talep analizi çalışmaları sonucunda hayata geçiren Bakız İnşaat, sektörde güvenliğin üst seviyede, kalitenin tartışılmaz olduğu eserler inşa ediyor.

"Projelerimiz doğa, konfor, güvenlik ve yaşam keyfi sunuyor"

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Bakız İnşaat'ın sahibi Turgay Canver, "Bakız İnşaat, her zaman ileriye vizyonu ile hareket etmekte olup , kalite ve yeniliği bu güvenilirlikle bütünleştirmektedir. Projelerimiz doğa, konfor, güvenlik ve yaşam keyfi sunuyor" dedi.

"Bakız, kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı hizmet anlayışını benimsemiştir"

Begüm Canver ise kalite ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermediklerini aktararak, "Bakız, müşterilerinin konutlarını bir an önce teslim edebilmek için projelerini süratle ve zamanında bitirmeyi ilke olarak görmekte ve bu doğrultuda aralıksız olarak çalışmaktadır. Bakız, kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı hizmet anlayışını benimsemiş ve bu misyon ile yoluna devam etmektedir. Bu anlayış ile yaşanabilir projeler üretmek ile yetinmeyip, satış ve hizmet süreçlerinde de aynı değerleri gözetmektedir" ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum