Hatay'ın Erzin ilçesinde ilk kez kitap fuarı açıldı

Hatay'ın Erzin ilçesinde, ilk kez kitap fuarı açıldı.Erzin Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından spor salonunda ilk kez kitap fuarı açıldı. Açılışın...

Hatay'ın Erzin ilçesinde ilk kez kitap fuarı açıldı
21 Kasım 2023 - 15:10
Hatay'ın Erzin ilçesinde, ilk kez kitap fuarı açıldı.

Erzin Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından spor salonunda ilk kez kitap fuarı açıldı. Açılışın ardından Erzin İlçe Kaymakamı Onur Özaydın ve beraberindekiler fuarı gezdi.

Kaymakam Özaydın, "Bugün burada güzel bir etkinliğe şahit oluyoruz. Erzinlileri kitaplarla buluşturmayı amaçladık. İnsanlar devamlı televizyon, bilgisayar ve cep telefonlarından biraz olsun uzaklaşmasını düşünerek, bu fuarı düzenledik. Fuarımıza katılan değerli yazar arkadaşlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Diğer yandan Antakyalı Yazar Gülşen Gazel şunları dile getirdi, "Erzin'de ilk defa kitap fuarı düzenleniyor, geniş çaplı değil ama başlangıç olarak iyi bir adım. 15 yayınevinden oluşan bir fuar düzenledik. İnsanları kitaplarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah bu fuarın geleneksel hale dönüşmesini sağlarız" diye konuştu.

Daha sonra Erzin Kaymakamı Onur Özaydın Yazar Gülşen Gazel'e plaket verdi.

Kitap Fuarı açılışına, Erzin İlçe Kaymakamı Onur Özaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu, İlçe Spor Müdürü Hanifi Demirkıran, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda yazar ile şair katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum