Gültak: "Vatandaşa hizmet için deli de olurum"

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçenin kayıp 30 yılını 5 yılda telafi ettiklerini ve ayırım yapmadan herkese eşit hizmet verdiklerini belirterek, "Birilerinin hayalini dahi...

Gültak: "Vatandaşa hizmet için deli de olurum"
12 Mart 2024 - 13:05
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçenin kayıp 30 yılını 5 yılda telafi ettiklerini ve ayırım yapmadan herkese eşit hizmet verdiklerini belirterek, "Birilerinin hayalini dahi kuramadığı hizmet, proje ve yatırımları sadece bir dönemde insanlarımıza kazandırdık" dedi.

Başkan Gültak, Hal Mahallesi esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Göreve gelmesiyle birlikte Akdeniz'e huzur, barış ve kardeşliğin geldiğini vurgulayan Başkan Gültak; "Akdeniz'de 5 yıldır kargaşa yok, kavga yok, huzursuzluk yok. Artık kimse kimseyi sen Kürt'sün, sen Türk'sün, sen Arap'sın, sen Alevisin, sen Sünni'sin diye ayırmıyor. Herkes kardeşçe yaşıyor. Biz göreve gelir gelmez ilk yaptığımız iş huzuru, barışı ve kardeşliği getirmek oldu. Ben, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin ve her kesimin belediye başkanı olduğumu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.



"Vatandaşa hizmet için deli de olurum"

Başkan Gültak, yeni dönemde kentsel dönüşüm projelerinin de devam edeceğinin altını çizerek şöyle konuştu; "Göreve geldikten sonra, 'Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapacağım' dedim. Bana o dönemlerde 'Sen deli misin? Çay Mahallesinde kentsel dönüşümü nasıl yapacaksın?' dediler. Ben de onlara, 'işin ucunda vatandaşa hizmet varsa ben deli olurum' dedim. Projeyi hazırladık ve yapımına başladık. Şimdi 500 konut, alt yapısıyla, doğalgazıyla, internet alt yapısıyla, yeşil alanıyla bitti ve vatandaşlarımız oturuyor. O evleri gören vatandaşlarımız bizlere artık 'ne zaman bize de konut yapacaksınız?' diye soruyor. İşte Bahçe Mahallesi'nde de 500 konutun yapımı bitmek üzere, 2-3 ay içinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Özetle; Akdeniz dönüşüyor, büyüyor, güzelleşiyor. Akdeniz artık kavgayla, olaylarla değil sanatla, sporla, kültürle, kentsel dönüşümlerle anılıyor. Akdeniz'in kayıp 30 yılını 5 yılda telafi ettik. Birilerinin hayalini dahi kuramadığı hizmet, proje ve yatırımları sadece bir dönemde insanlarımıza kazandırdık."

Ziyaretinde Hal Mahallesi sakini vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Gültak, her zaman olduğu gibi küçük çocukları da unutmadı, hediyelerle minikleri sevindirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum