Başkan Yılmaz: "Geleceğimiz olan gençlerimizi lise ve üniversite yolculuklarında yalnız bırakmıyoruz"

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın, 'eğitimde fırsat eşitliği' ilkesiyle hayata geçirdiği projelerinden biri olan Toroslar Akademi Merkezi,...

Başkan Yılmaz: "Geleceğimiz olan gençlerimizi lise ve üniversite yolculuklarında yalnız bırakmıyoruz"
16 Ocak 2024 - 15:50
Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın, 'eğitimde fırsat eşitliği' ilkesiyle hayata geçirdiği projelerinden biri olan Toroslar Akademi Merkezi, öğrencilere deneyimli eğitim kadrosuyla ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Sağlık Mahallesi'nde bulunan Toroslar Akademi binasında verilen eğitimlerde öğrenciler, uygulamalı test çözme tekniklerinin yanı sıra, deneme sınavları ile de bilgilerini ölçme imkanı buluyor. Sınav stresini azaltmak ve gerçek sınav deneyimi sunmak amacıyla Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerine her hafta sonu deneme sınavları gerçekleştiriliyor. Rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetinden de faydalanan öğrenciler, derslerin ardından koçluk sistemi eşliğinde etüt çalışmalarına katılıyor.



"Gençleri geleceğe hazırlıyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerin heyecanını paylaştıklarını ve 'Toroslar Akademi' projesiyle gençlerin yanlarında olduklarını söyledi. Amaçlarının gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Geleceğimiz olan gençlerimizi lise ve üniversite yolculuklarında yalnız bırakmıyoruz. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan gençlerimizin istedikleri üniversite ve bölümleri kazanmaları en büyük arzumuz" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum