Adana'nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor

Yüreğir Belediyesi'nin Yeni sosyal tesisleri Adana'nın tüm lezzetlerini tek bir noktada buluşturacak.Yüreğir Belediyesi'nin Yavuzlar ve Atakent Mahallesi'nde inşaatına başladığı...

Adana'nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor
15 Mart 2024 - 12:45
Yüreğir Belediyesi'nin Yeni sosyal tesisleri Adana'nın tüm lezzetlerini tek bir noktada buluşturacak.

Yüreğir Belediyesi'nin Yavuzlar ve Atakent Mahallesi'nde inşaatına başladığı sosyal tesis alanlarında çalışmalar hızla devam ediyor. Atakent'te 15 Temmuz Şehitler Parkı yanında, Yavuzlar'da ise Seyhan Nehrinin hemen yanında yapımı süren sosyal tesis alanlarında Adana'ya özgü tüm lezzetler tek bir noktada buluşacak. Yüreğir'de lezzet meraklılarının yeni buluşma noktası olacak tesislerin kısa zamanda hizmete açılmasının planlandığı belirtildi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Sosyal tesislerde kebapçı, şırdancı, şalgamcı, Adana'ya özgü yemekler, tatlıcı, bici bici gibi lezzetlerin bulunduğu dükkânlar olacak. Her lezzetten tek dükkân olacak ve hepsinden sadece birer tane bulunacak. Bu markalar halkın en beğendiği isimlerden seçilecek" dedi.

Kocaispir, "Yüreğirli artık Adana'ya şehir dışından misafiri geldiğinde Adana'nın tüm lezzetlerini tatması için sosyal tesislerimize getirmesi yeterli olacak. Çünkü burada Adana'ya özgü tüm yiyecek, içecek ve tatlıları bulabilecekler" ifadesini kullandı.

Mini havuzu, havuz başı oturma alanları, estetik ve fonksiyonel peyzaj düzenlemesi ile yeni sosyal tesisler Yüreğir'e ayrı bir değer katacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum