Vatandaş Ömer Çelik'i beğeniyor

Adana ve ülke siyasetinde önemli rol üstlenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ülke genelinde yapılan ankette, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra en çok beğenilen isimler arasında yer alarak, kamuoyunun beğenisini kazandı.

Vatandaş Ömer Çelik'i beğeniyor
09 Mart 2022 - 15:16
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik,  Gezici Araştırma Şirketi'nin Türkiye geneli yaptığı ankette, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra en çok beğenilen isimler arasında yer aldı. 

Gezici Araştırma Şirketi, 26-27- 28 Şubat 2022 tarihleri arasında Türkiye genelinde seçmenin algısını belirlemek üzere yaptığı araştırmada dikkat çeken sonuçlar ortaya çıktı. 

Seçmene 'AK Parti içinde Erdoğan dışında en beğendiniz kişi kimdir?' diye soruldu. Çelik'in ismi, Erdoğan'dan sonra en beğenilen isimler arasında olduğu belirlendi. 

2 bin 368 katılımcı ile yapılan ankette, araştırmaya katılanlardan yüzde 28.5'i Süleyman Soylu'yu beğendiğini ifade ederken, yüzde 21.4'ü Hulisi Akar'ı, yüzde 14.3'ü Ömer Çelik'i, yüzde 10'u Fuat Oktay'ı, yüzde 9.6'sı Murat Kurum'u, yüzde 5.3'ünün de Mustafa Şentop'u beğendiği söyledi.
AK Parti'nin kuruluşundan bu yana üst düzel görevlerde bulunan Ömer Çelik'in, kamuoyu tarafından de beğenilmesi Adanalıların gururu oldu. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum