Toroslar'ın yüksek kesimlerinde karla kapanan yollar ulaşıma açılıyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki yaylalarda etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.Toroslar Belediyesi...

Toroslar'ın yüksek kesimlerinde karla kapanan yollar ulaşıma açılıyor
31 Ocak 2024 - 16:25
Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki yaylalarda etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Toroslar Belediyesi kar yağışının devam ettiği Gözne ve Kavaklıpınar mahallelerinde ulaşıma kapanan yolları iş makineleriyle açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatırken, olası kar yağışına karşı da tedbir aldı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için karla mücadele ve acil durum afet ekiplerinin 24 saat teyakkuz halinde olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz, "İlçemizin yüksek rakımlı mahallelerinde etkili olan kar yağışı ile harekete geçerek karla mücadele çalışmalarımıza başladık. Araç ve yaya trafiğinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için ekiplerimiz, yol açma çalışmalarına devam edecek. Amacımız, hemşehrilerimizin mağdur olmaması. Araç sahiplerinden de isteğimiz yola tedbirli çıkmaları ve dikkatli olmalarıdır" ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum