Takdir ve teşekkür alan öğrenciler 'Adana bombası'nı kaptı

Adana'da bir tatlıcı, takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere 'Adana bombası' ikram etti.Adanalı tatlı ustası Zeynep Geyik, karne günü takdir ve teşekkür belgesi alan...

Takdir ve teşekkür alan öğrenciler 'Adana bombası'nı kaptı
19 Ocak 2024 - 14:00
Adana'da bir tatlıcı, takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere 'Adana bombası' ikram etti.

Adanalı tatlı ustası Zeynep Geyik, karne günü takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere Adana bombası ikram edeceğini duyurdu. Bunun üzerine karnesini alan öğrenciler soluğu tatlıcı dükkanında aldı. Geyik, karnesiyle gelen onlarca çocuğa katmer hamuruyla yapıp tescillediği 'Adana bombası' tatlısını ikram etti.



"Öğrenciler bizim geleceğimiz"

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Zeynep Geyik, "Taktir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere 'Adana bombası' tatlımızı ikram ediyoruz. Bu sene bu kampanyaya başladık ve gün boyu kaç öğrenci gelirse gelsin 'Adana bombası' ikram edeceğiz. Şu ana kadar onlarca öğrenci geldi ve hepsi güzel notlar almış. Çok mutlu oldum. Öğrenciler bizim geleceğimiz. Böyle başarılı olmaları bizleri mutlu ediyor. Bizler de onlara böyle tatlı ikram ediyoruz" dedi.

Taktir belgesi alıp tatlı yemeye gelen Mustafa Acar (13), "Sosyal medyadan bu kampanyayı gördüm ve sınıftaki arkadaşlarımla geldim. Böyle işletmelerin bizleri düşünmesi mutlu ediyor. Taktiri aldım, 'Adana bombası'nı kaptım" diye konuştu.

Yağmur Elmas (15) isimli öğrenci de, "Taktiri alıp bombayı kaptım. Çok mutlu oldum bu kampanyayı görünce. Tatlıyı da seviyordum, kampanyayı görünce hemen taktirimi alıp geldim" ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum