Mut'ta yol, park ve bahçelerin kışlık bakımı yapılıyor

Mersin'in Mut ilçesinde yolların, park ve bahçelerin kışlık bakım çalışmaları devam ediyor.Mut Belediyesi ilçede doğalgaz sebebiyle bozulan yolların, park ve bahçelerin kışlık...

Mut'ta yol, park ve bahçelerin kışlık bakımı yapılıyor
23 Kasım 2023 - 08:50
Mersin'in Mut ilçesinde yolların, park ve bahçelerin kışlık bakım çalışmaları devam ediyor.

Mut Belediyesi ilçede doğalgaz sebebiyle bozulan yolların, park ve bahçelerin kışlık bakımını yapmaya devam ediyor. İlçe merkezinden başlayıp, ilçe genelindeki tüm parkların ve bahçelerin kışlık bakımını yapmaya devam eden belediye ekipleri, aynı zamanda doğalgaz yapımı sebebiyle bozulan cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mut ilçesinin yeşil olması için parkların tamamının bakımının yapılmaya devam ettiğini söyleyen Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, bu sayede ilçede parkların kışlık bakımını yaparak ilçe halkına sunmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Şuan parkların kışlık bakım için budama ve parkların boyama çalışmalarının yapıldığını söyleyen Şeker, "İlçeye hizmet vermesi için doğalgaz çalışmaları nedeniyle cadde ve sokaklar, yollar bozuldu. Kış ayının gelmesi dolaysıyla park ve bahçeler kışlık bakım istiyor. Onları en güzel şekilde korumak gerekiyor. Biz belediye olarak elimizden geldiği kadar parklarımızın bakımını yapıyoruz ama onları koruma konusunda vatandaşlarımıza büyük iş düşüyor. Bu yüzden vatandaşlarımızın daha duyarlı olması gerekir. Özellikle parklara zarar verenlere fırsat vermesinler. Parklarımıza hep birlikte sahip çıkalım" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum