Huzurkent'te Fatih Park yenilenerek modern hale getirildi

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Huzurkent Mahallesi'nde atıl durumda bulunan Fatih Parkı'nı yenileyerek modern hale getirdi.Birim...

Huzurkent'te Fatih Park yenilenerek modern hale getirildi
08 Aralık 2023 - 14:30
Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Huzurkent Mahallesi'nde atıl durumda bulunan Fatih Parkı'nı yenileyerek modern hale getirdi.

Birim müdürleriyle birlikte, Fatih Parkı'nda gerçekleşen kapsamlı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz'in bütün mahallelerinde vatandaşlara en iyi konforda hizmet vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Huzurkent Mahallesi'nde harabe halde bulunan Fatih Parkı'nı yenilediklerini, oyun grupları ve yeşil alanlarla birlikte modern bir hale getirdiklerini ifade eden Başkan Gültak, Huzurkent Mahallesi'nde önemli bir ihtiyacı yerine getirdiklerini dile getirerek, "Daha önce burada bir park vardı ama birkaç ağaçtan oluşuyordu. Metruk bir haldeyken park, bir anda yaptığımız çalışmalarla, yemyeşil ağaçların olduğu, piknik alanlarının olduğu oturma alanlarının olduğu güzel bir parka dönüştü. Bir yandan camimiz, bir yandan etrafımızdaki mahallelerle vatandaşlarımızın verimli bir şekilde kullanacağı alana dönüştü. Parkımız tüm Huzurkent halkına hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum