Çukurova'nın kadın temizlik ekipleri işbaşında

Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan temizlik ekibi ile artık ilçenin sokakları daha da temiz. Kadınlardan oluşan ekip sabahtan akşama kadar...

Çukurova'nın kadın temizlik ekipleri işbaşında
09 Ocak 2024 - 13:35
Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan temizlik ekibi ile artık ilçenin sokakları daha da temiz. Kadınlardan oluşan ekip sabahtan akşama kadar Çukurova'nın sokaklarında temizlik yapıyor.

Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kadınlardan oluşturulan temizlik ekipleri, her gün ilçenin sokaklarını tertemiz yapmak için yoğun çaba harcıyor. Sabahın erken saatlerinden akşam hava kararana kadar tüm sokaklarda görev yapan 90 kişilik Temizlik ekibi sokakları temizliyor. Titiz çalışan ekipler çevrede çöp bırakmamaya özen gösteriyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin:

"Tamamı kadınlardan oluşan 90 kişilik bir ekip oluşturduk. Bunlara da Temizlik Melekleri adını verdik. Arkadaşlarımız Çukurova'nın sokaklarını temizlemekle görevli. Çünkü kadınlar sokakları evlerinin salonunu temizler gibi çalışıyorlar. Yeni yıl itibariyle çalışmalara başlayan ekibimizin çabalarından çok memnunuz."

Çetin, Çukurovalılara da seslenerek, "Her vatandaşımız, hem şehrimiz arkadaşlarımıza yardımcı olmalı. Herkes sokağını temiz tutmalı. Sokağımıza sahip çıkalım, temiz tutalım. Bizim bu konuda göstereceğimiz çaba ilçemizin daha da temiz olmasını sağlayacaktır. Lütfen elimizdeki çöpleri yerlere atmayalım. Bunun için çöp kutularını kullanalım ve çöplerin alınma saatine yakın poşetleri çıkarmaya özen gösterelim" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum