BN Hotel, Mandalina Festivaline ev sahipliği yapacak

'Luxury thermal' konseptiyle hizmet veren BN Hotel Thermal & Wellness, 12-14 Ocak'ta gerçekleşecek 'Mandalina Festivali' ile birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacağı...

BN Hotel, Mandalina Festivaline ev sahipliği yapacak
02 Ocak 2024 - 15:25
'Luxury thermal' konseptiyle hizmet veren BN Hotel Thermal & Wellness, 12-14 Ocak'ta gerçekleşecek 'Mandalina Festivali' ile birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacağı belirtildi.

Mersin İçmeler mevkiinde 'luxury thermal' konseptiyle hizmet veren BN Hotel Thermal & Wellness, Geleneksel Mandalina Festivali'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.12 - 14 Ocak tarihlerinde düzenlenecek festival workshoplardan, söyleşilere, yarışmalardan lezzetli sunumlara kadar birçok renkli etkinliğe sahne olacak. Yerel üreticilerin el emeği ürünlerinin yer alacağı stantlarla çevrili alanda, misafirler BN bahçesinde gerçekleşecek hasat gezisiyle mandalina toplarken, usta şefler Rafet İnce, Rüzgar Sümbül ve Eyüp Kemal Sevinç'in keyifli söyleşileri ve lezzetli sunumlarıyla eğlenceli saatler yaşayacak. Davetlilerin topladıkları hasat ürünlerden oluşan taze meyve suyu büfesinin sağlıklı ve renkli sunumlarının da yer alacağı festivalde, çocuklar için de birbirinden eğlenceli etkinlikler olacak. Çocuklar, mandalina temalı craft atölyesinde doyasıya eğlenirken kendileri için hazırlanan lezzetli atıştırmalıkların tadını çıkaracak.



2023'ün en iyi QM SPA&Welness oteli oldu

Lokasyon avantajı, doğa harikası bölgedeki göz alıcı mimarisinin yanı sıra güvenli, sağlıklı ve hijyen şartlarında standartlarının üzerinde hizmet sunan BN Hotel Thermal & SPA, eğitimden istihdama, tanıtımdan gıda üretimine kadar pek çok konuda Mersin turizmine öncülük ediyor. 11 bin 500 metrekare ile Türkiye'nin en büyük SPA alanına sahip, yarım pansiyon plus olarak faaliyet gösteren ve birçok özelliği ile ilkleri barındıran otel, 'En iyi sen' sloganıyla wellness ve resort konseptlerini iç içe geçirerek, 'luxury thermal' konseptiyle hizmet veriyor.

9 farklı oda kategorisinde 249 oda, 3 villa, 644 yatak kapasitesi ile farklı ihtiyaçlara yönelik alternatifli konaklama sağlayan tesis, geçtiğimiz aylarda turizm sektörünün en önemli ödüllerinden QM Tourism Awards'tan Türkiye'nin en iyi QM SPA & Wellness Luxury ödülünü, TripAdvisor'dan ise Travelers Choise 2023 ödülünün sahibi oldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum