AOSB, İSO ilk 500, ikinci 500 ve TİM 1000'de yer alan firmalarını ödüllendirdi

Adana Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından Türkiye`nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması ile İkinci 500 Sanayi kuruluşu araştırması...

AOSB, İSO ilk 500, ikinci 500 ve TİM 1000'de yer alan firmalarını ödüllendirdi
21 Aralık 2023 - 09:35
Adana Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından Türkiye`nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması ile İkinci 500 Sanayi kuruluşu araştırması listesinde yer alan firmalar ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından belirlenen Türkiye'nin ilk 1000 ihracatçısı listesinde yer alan sanayicilerini ödüllendirdi.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, milletvekilleri, kent protokolü ve seçkin bir davetli grubunun katıldığı törende, Türk Sanayisinin Güneydeki Üssü konumu ile kent, bölge ve ülke ekonomisine katkı sunan AOSB, başarılı sanayicileriyle bir kez daha gurur duydu.

AOSB Başkanı Bekir Sütcü, Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, M. Nedim Büyüknacar, Mehmet Tosmur, Denetim Kurulu Üyeleri Mustafa Fidan ve Ergin Turan, AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende, AOSB' nin ilk sanayi kuruluşu olan Bossa'nın ödülü aynı zamanda Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı olan İsrafil Uçurum'a AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü tarafından verildi.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, 50. Yıl programını onurlandıran başta Adana Valisi Yavuz Selim Köşger olmak üzere tüm milletvekillerine, belediye başkanlarına, oda ve borsa başkanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, kent protoküne, bölge sanayicisi ve iş insanlarına teşekkür ederek, "Bölgemiz gelecekte çok daha büyük işlere imza atacaktır. Bu vesile ile bir kez daha bugüne kadar bölgemize emek verenleri yad etmek istiyorum. Tarıma elverişli olmayan, isabetli bir yer seçimi ile bize bugün sorunsuz bir genişleme imkânı sunan Müteşebbis heyet başkanı Valilerimiz başta olmak üzere müteşebbis heyet üyelerine, yönetim kurullarına şükranlarımızı sunuyoruz. Nasıl ki yaklaşık yarım asır önce atılan adımlar bölgemizi bu noktalara getirilmesini sağladıysa, şu anda attığımız adımlar ve projelerle önümüzdeki 50 yıla hazırlanmaya gayret gösteriyor, bir başka ifade ile bölgemizi geleceğe hazırlanıyoruz. Bütün gayemiz; daha güçlü ve büyük Türkiye hedefine katkı sunmanın yanı sıra bizden sonra görevi devralacak nesillerin de bıraktığımız hizmetlerle bizleri güzel duygularla yad etmeleridir" dedi.

İSO ilk 500'de ve ikinci 500'de yer alan tüm firmalar ile TİM 1000'de yer alan firma sayısını artırmak için daha fazla çalışmak gerektiğini belirten Başkan Sütcü, "Başta AOSB'mizde faaliyet gösteren firmalar olmak üzere üretim, ihracat ve istihdamları ile ülke ekonomimize değer katan tüm sanayicilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

AOSB'de faaliyet gösteren ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan "İSO 500"de yer alan 16 firma, "İSO İkinci 500" listesinde yer alan 16 firma ile Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) "Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı" listesinde yer alan 16 firmaya ödülleri törene katılan milletvekilleri, kent protokolü ve AOSB Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum