Akdeniz'de pazaryerleri temizlendi

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı mahallelere kurulan pazaryerlerinin temizlenmesinin ardından ilaçlı ve tazyikli suyla...

Akdeniz'de pazaryerleri temizlendi
24 Ekim 2023 - 10:05
Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı mahallelere kurulan pazaryerlerinin temizlenmesinin ardından ilaçlı ve tazyikli suyla kirden ve meyve-sebze atıklarından arındırma çalışmaları gerçekleştirdi.

Akdeniz Belediyesi ekiplerince yerine getirilen rutin belediyecilik hizmetlerini bünyesinde, ilçede kurulan semt pazarlarının arazözler yardımıyla yıkanması ve dezenfekte edilmesi çalışmalarını sürdüren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yüzlerce esnaf ve binlerce vatandaşın alışverişini yaptığı pazar alanlarını temizleyerek deterjanlı ve tazyikli su ile yıkıyor. Semt pazarlarında temizliğe büyük önem veren ekipler, pazaryerlerinde oluşabilecek kötü koku ve görüntü için önlem alarak, bir sonraki kullanıma hazır hale getiriyor. Halk sağlığının korunmasına yönelik kent temizliğinde titiz bir çalışma yürüten ekiplerce insan sağlığı ön planda tutuluyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum