Adana Demirspor'a Terim morali

80 yaşına giren Adana Demirspor bu anlamlı haftada 2020 yılının son maçına Çarşamba günü çıkacak.

Adana Demirspor'a Terim morali
28 Aralık 2020 - 18:33
 Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, eski takımının antrenmanını ziyaret edip doğum gününü kutladı başarı dileğinde bulundu.

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor 9. hafta erteleme maçında Çarşamba günü, saat 19.00'da deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Florya Metin Oktay Tesislerinde dün yapılan antrenman öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, teknik heyet ve oyuncularla buluştu, başarı dileğinde bulundu.

Terim eski takımı ile buluşmanın heyecanını yaşadığını belirterek, "Benim için anlamlı bir buluşma oldu. Futbol hayatına başladığım memleketimin takımı 80 yaşında. Nice yıllara. İnşallah Süper Lig'de Adana Demirspor'u izleriz" dedi.

Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, anlamlı bir maça çıkacaklarını belirtti. Dumlupınar, İstanbulspor'un gücü bildiklerini buna öne gerekli önemleri aldıklarını belirterek, "Son haftalarda artan bir grafiğimiz var.

Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyoruz. Doğum günü heyecanını yaşadığımız bu önemli haftada İstanbul'dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum.

Takımıma güveniyorum" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum