Adana'da 26 ambulans törenle hizmete alındı

Adana'da 3'ü yenidoğan olmak üzere toplam 26 ambulans düzenlenen törenle hizmete alındı. Kentteki ambulans sayısı 115'e yükseldi.

Adana'da 26 ambulans törenle hizmete alındı
11 Ocak 2021 - 17:28
Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen tam donanımlı 3'ü yenidoğan olmak üzere toplam 26 ambulans törenle hizmete alındı. Adana Valiliği bahçesinde düzenlenen törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar, kentteki ambulans sayısının 115'e yükseldiğini ve daha güçlü şekilde hizmet vereceklerini söyledi.

Nacar, kentte 66 Acil Çağrı Merkezi üzerinden 928 personel ile de hizmet verdiklerini söyleyerek, "Toplam 115 ambulansımızın 107'si acil yardım ambulansı, 8'i özel donanımlı ambulanslardır. Özel donanımlı ambulanslarımız ise 3 yenidoğan, 2 kar paletli, 1 obez, 1 çoklu ve 1 motosiklet ambulanstan oluşmaktadır" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Adana İl Müftüsü Hasan Çınar tarafından dua edildi.
Duanın ardından ambulanslar personellere teslim edildi. Törene Adana Valisi Süleyman Elban, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Adana Milletvekili Tamar Dağlı, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve protokol üyeleri katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum