43 yıllık öğretmene Milli Eğitim Müdürü Durmuş'tan sürpriz ziyaret

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 24 Kasım İlkokulu öğretmenlerinden Süheyla Yüksel'i mesleğinin 43. yılında sınıfında ziyaret ederek, sürpriz yaptı.24 Kasım...

43 yıllık öğretmene Milli Eğitim Müdürü Durmuş'tan sürpriz ziyaret
12 Aralık 2023 - 14:15
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 24 Kasım İlkokulu öğretmenlerinden Süheyla Yüksel'i mesleğinin 43. yılında sınıfında ziyaret ederek, sürpriz yaptı.

24 Kasım İlkokulu öğretmenlerinden Süheyla Yüksel'i 43 yıllık meslek hayatına sığan onlarca proje için takdir eden ve öğretmene sınıfında eşlik eden Müdür Durmuş, öğrencilerle şarkı söyleyerek, oyunlar oynadı. Bu ziyaretten mutluluğunu dile getiren Süheyla Yüksel, nazik ziyareti için Durmuş'a teşekkür etti. Yüksel, "Mesleğimi 43 yıldır şevkle, mutlulukla, her gün işime neşeyle gelerek sürdürüyorum. Öğrencilerim benim evlatlarım, yaşam kaynağım" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise, "Evlatlarımıza 43 yıldır ışık olan kıymetli meslektaşım Süheyla hocamızla bir araya gelmekten, onunla sınıf ortamında buluşarak çocuklarımızla paylaşımlarda bulunmaktan onur duydum. Saygıdeğer meslektaşımızın daha nice yıllar sağlıkla, aynı neşe ve şevkle çalışmasını dilerim. Doçent unvanıyla okulumuzda görevini sürdüren değerli Mutlu hocamızla da tanışmaktan çok mutluluk duydum. Meslektaşlarımızın evlatlarımıza şevkle, azimle yol gösterici olmaları, akademik alanda kendilerini geliştirmeleri bize güven ve umut veriyor. Tüm meslektaşlarıma emekleri için teşekkür ediyor, hayırlı bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi temenni ediyorum" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum