Biz kocaman bir aileyiz

65 yaş ve üstü yaşlılar ile kronik rahatsızlığı olanların sokağa çıkma yasağıyla birlikte, bazı sorunlar da başgöstermeye başladı. Özellikle yerel yönetimler, evden çıkamayan yaşlıların sorunlarını çözmek için seferber oldu.

Biz kocaman bir aileyiz
22 Mart 2020 - 22:28
Alo 153 ekibiyle birlikte 'Derman ekibi' kuran ve koronavirüsle mücadele konusunda tüm imkanları seferber eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yurtdışından, kendisine sosyal medya üzerinden ulaşan vatandaşa verdiği cevapla takdir topladı.

İsviçre'de yaşadığını belirten bir vatandaş, "Merhabalar, ailem Adana'da yaşıyor ikisi de 65 yas üstündeler. Bugun bilinen firmaların sanal marketlerini kullanarak alış verişlerini yapmak istedim fakat her gün dolu. İsviçre'de yasadığımdan dolayı da fiziksel olarak yardım edemiyorum. Ailemin aliş verişini halledebilir miyiz?" diye yazdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan yanıt gecikmedi ve "Sevgili kardeşim, biz kocaman bir aileyiz. Senin ailen benim de ailem demek. Ekiplerimiz evden çıkamayanlar için alışveriş işlemini gerçekleştiriyor. Adres ve iletişim bilgilerini bana mesaj olarak atarsan hemen yarın ekiplerimizi yönlendireyim. Gözün arkada kalmasın." diyerek, vatandaşın sorununu çözeceğini yazdı.

Başkan Karalar'ın cevabını gören vatandaş ise şöyle devam etti:
"Hepinize ayri ayri tesekkur ederim, uzaklardan gözumu yaşarttınız. Problemi cözdük, ama yardım teklifleriniz için gerçekten teşekkur ederim.Belediyemizin de en yakın zamanda bu konu hakkında çözüm üreteceğine inanıyorum."

Zeydan Karalar'ın bu çıkışı, sosyal medya üzerinde büyük yankı uyandırdı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum