Adana'nın Zafer Abisi

Adana Emniyet Müdürlüğü personelleri, '#EvdeKal' çalışmaları çerçevesinde, vatandaşları bilgilendirdi ve sokağa çıkma yasağına uymayan vatandaşları, kendi sağlıkları için evlerine götürdü.

Adana'nın Zafer Abisi
24 Mart 2020 - 14:31

Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, özellikle halkın yoğun olduğu yerlerde, 'koronavirüs' tedbirlerine uymayan vatandaşların uyarılması ve 65 yaş üzeri sokağa çıkma yasağına uymayanların evlerine bırakılması ile ilgili başlattığı çalışmada, yoğun mesai harcadı. Emniyet Müdürü Aktaş, zaman zaman çalışmaları yerinde denetleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

Adana halkının sağlığı ve güvenliği için personelini de mağdur etmeden başlattığı uygulamalarla büyük takdir toplayan Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'a sosyal medya üzerinden de büyük destek geldi.

Gece gündüz sıkı çalışma yapan emniyet müdürlüğü çalışanları kimi zaman halkı bilgilendirdi, kimi zaman sokağa mecbur kalınmadıkça sokağa çıkılmaması yönünde polis araçlarından anonslar yaptı. Gençleri uyaran ve yaşlılara kimlik kontrolü uygulayarak, sokağa çıkma yasağına uymayanları da, evlerine götürerek, ailelerine teslim etti.

Adana'nın asayiş konusunda sorunlarını çözen Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve ekibinin çalışmaları, Adana halkının sevgini bir kez daha kazandı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum