Can KÜÇÜKÖZKAN

Can KÜÇÜKÖZKAN

GERÇEKALEM

Yine siyasetin kirli elleri (!)

05 Haziran 2020 - 23:37

Türk siyasetinin geçmişine baktığımızda, bu tür kumpas, iftira ve yıpratmalarla, birçok siyasetçinin siyasi hayatının bitirildiğini görürüz.

Bunlara, yakın tarihten de örnek vermek mümkün... Bu yazdığım, yapılanları tasvip ettiğim anlamına gelmiyor ancak her zaman da merak etmişimdir; .neden, bu tür belge, bilgi, ses kaydı, fotoğraf veya video bir siyasi operasyon öncesinde ortaya çıkartılır. Bu kadar dürüsttünüz, yıllardır neden elinizde tuttunuz? Bu bir tehdit değil midir? Gibi, gibi...

Bu yazdığım sorular sadece bir kaçı... İnsanın aklına deli sorular geliyor...

AK Parti, MHP ve CHP, İYİ Parti gibi partide öne çıkan veya birilerinin çıkarına ters düşenler hakkında sürekli böyle çirkin operasyonlar gündeme gelmiştir.

Amaç; toplumda tepki oluşturup, siyasetçinin siyasi hayatına son vermek veya kendi emellerine alet edebilmek.

Fakat CHP içerisinde başka bir ilginçlik var... Bu tür operasyonlar maalesef parti içerisinden yapılır. Bunun geçmişte de ispatları ve hatta kamuoyuna duyurulmayanları mevcuttur.

Bu iğrenç operasyonu, Twitter'da gezinirken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un kendi hesabından yaptığı paylaşımında gördüm. Dikkatimi çekti, üzüldüm, bir baba olarakta utandım... Bir baba evladından özür dilemek zorunda bırakılmıştı.

Bu kesinlikle CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un büyüklüğü ve olgunluğunu gösteriyor. Aslında bu yaptığı paylaşım, bu operasyonda eli bulunanların çirkin yüzünü de ortaya koymak için büyük bir ders... Tabii, anlayana !!!

Videoyu, kendi hakkında onlarca operasyon yapılmış, kamuoyunda bu tür olaylara bir çok mariz kalmış, İ. Melih Gökçek'in paylaşımında görüp izlemekte, benim için ayrı bir zuldü... Melih Gökçek, bu tür videolara veya belgelerle oldukça fazla haşır neşir olmasına rağmen, halen bu kirli saldırıları paylaşımların başında yer alıyor ya... O da kendi ayıbı olsa gerek...

En büyük erdemliliği ise (Umarım algı yoktur bu paylaşımda, samimi olarak kabul ediyorum yazılanları) Takvim Gazetesi'nden Zafer Şahin yapmıştı:

"CHP Genel Bşk. Yrd.Seyit Torun’un oğlunun videosu dün bana ulaştırıldı.Bir CHP’li tarafından. Aile işlerine girmem deyip haber yapmadım. Video bu akşam sol bir site tarafından haberleştirilmiş! Demem o ki; CHP’yi karıştırmak isteyenler dışardakiler değil. Elmanın kurdu içindedir."

Gazeteci Zafer Şahin'in bu onurlu duruşunu kutlamamak haksızlık olur. Helal olsun Zafer Şahin; CHP'nin içindeki truva atlarına dersini sen vermişsin...

Gelelim CHP kamuoyuna... Düşmeyin böyle tuzaklara... Seyit Torun'un oğlunun videosunu dikkatli izlerseniz, Sayın Torun'un açıklaması, tam da videonun üzerine oturuyor. Orada tamamen bir şaka ve eğlence olduğu apaçık ortada. Ancak, bir sabi üzerinden bir babanın yıpratılması ahlaksızlığına da hiçbirinizin destek vermeyeceğine inanıyorum.

Helal olsun Seyit Torun'a... Oğlundan, siyasetin çirkin yüzü için özür dilemiş... Bu çok büyük bir erdemlik. Bu operasyonu başlatan kirli ellerin hayatlarında yapamayacakları kadar, onurlu ve şerefli bir davranış...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yıprandığında emellerine ulaşacağını sananlara sesleniyorum. Bu yaptığınız kirli oyunlar geçmişte tutmuş olabilir. Ancak, artık bu tür senaryolar toplumumuzda AHLAKSIZLIK olarak değerlendiriliyor.

Siz de, elinizdeki kömür karası ve ruhunuzdaki AHLAKSIZLIKTA boğulun...

Bu ülke, sizin düşündüğünüz gibi küçük senaryolara geçit vermeyecek kadar değişti...

Çekin ülkemin ve siyasetin üzerinden KİRLİ ELLERİNİZİ...
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum