Can KÜÇÜKÖZKAN

Can KÜÇÜKÖZKAN

GERÇEKALEM

Türk Telekom 'Covid'in arkasına sığınıyor(!)

13 Ağustos 2020 - 18:22

Dünya çağ atladı, uzaya artık randevuyla insan taşımaya başladı... İnternet, 145 ve 146'dan bugün ışık hızına yükseldi...

Türk Telekom daha bugün, başarısıyla ilgili PR firmasına basın bülteni hazırlattı. Ancak ne hikmettir ki, bu kadar, başarılı(!) bir ulusal şirket, daha verdiği randevunun arkasında duramıyor.

Yanılıp, şaşıp Türk Telekom'dan internet aboneliği için başvuruda bulunduk. İlk başvurumuz ENERJİSA bayisindendi ve haftalar sonra, başvurunun görünmediğini söylediler.

Sonra müşteri hizmetlerinden yeni kayıt alıp, ertesi gün 13.30 ile 18.00 arasında bağlantının yapılacağını ve mutlaka yerimizde olmamız gerektiğini ilettiler.

Tabii, internetsiz bir yaşamın düşünülemediği hatta adım bile atılamadığı ülkemizde, işi gücü bırakıp, bağlantı yapılacak ekibi beklemeye başladık. Saatler 18.30'u gösterdiğinde, 'COVID' bahanesiyle, randevuya yetişemediklerini, yeni randevu açacaklarını belirttiler.

Zaten bugünlerin en güzel bahanesi oldu COVID... Ülkenin ve dünyanın durumunu görmesek, iyi ki COVID varmış bile diyebileceğiz!!!

Konumuza döneyim, ertesi gün yine aynı saatler arasında şirkette bulunmamız istendi. Tabi gün içerisinde defalarca müşteri hizmetleriyle görüştük ve saat 18.00'e kadar beklememiz istendi. 18.10'da arayıp, ekiplerinin gelmediğini iletince de, "Bu saatte bişey yapamayız. Size yeni randevu oluşturalım" diye komik bir cevapla karşılaştık.

Asıl korkunç olanı ise yeni randevu kaydı alırken, 2 gün sonrasına yani haftasonuna bağlantı yapabileceklerini söylediler.

Ve bir detay var ki, onu belirtmeseler de biz biliyoruz; Haftasonu yapılan bağlantılardan ayrıca ücret talep ediliyor.

Sen ki, koskoca(!) TÜRK TELEKOM, verdiğin randevuya bile sadık kalamazken, ekiplerini, başvurulara yetiştiremezken, neyin başarısından bahsediyorsun!

Müşteri hizmetlerinden başka kimseye ulaşılamayan ulusal bir firma, bize bu yazıyı yazmaktan başka çare bırakmadı. Belki sesimizi böyle duyururuz.

Türk Telekom yetkililerine sesleniyorum; Yetişemiyorsanız, insanları işinden etmeyin, randevu da vermeyin. Veya açgözlülüğü bırakıp, hizmette yetersizliğini müşteriye iletin ve müşteri de kendine başka çözüm üretsin.
Rakamlar sizi başarılı gösterse de, GERÇEĞİNİZ, SÖZÜNÜZDE DURAMAMANIZ ve ABONELERİNİZİ MAĞDUR etmenizdir...
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum