BELEDİYEYE VE ÖRGÜTE RAĞMEN BİRLEŞTİLER(!)

Adana'da CHP'li belediyeye en çok zarar verenler, partisini en çok tartıştıranlar, ilçe örgütüne başkaldıranlar ve hatta grup kararlarına kafa tutanla, CHP'nin listesinden seçilen meclis üyeleri... İşte Adana gündemine bomba gibi düşen, il başkanının açıklama yapmasına neden olan ve partiyi kamuoyunda tartıştıran o isimler.

BELEDİYEYE VE ÖRGÜTE RAĞMEN BİRLEŞTİLER(!)
07 Ocak 2021 - 18:08
Cumhuriyet Halk Partisi'ni temsil etmek için meclisteki koltuklarda oturan, ancak partisinin çıkarları dışında, kendi istedikleri olmadığı için veya birilerinin çıkarlarına su yolu oluşturmak adına Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan'a ve hatta il örgütüne rağmen, AK Parti ve MHP'nin meclis üyelerinden daha fazla muhalefet yapıp, belediye başkanının çalışmasını engellemeye çalışan meclis üyeleri, kamuoyunun tepkisini topladı.

Başkan Akil Kemal Akay, tüm meclis üyelerine meclis toplantısında kapak misali cevaplar verdi. Tabi CHP'li belediyeye ve ilçe örgütüne kafa tutanlar arasından birkaç kişi, bu meclis toplantısında yoktu. Ancak partiye verdikleri zarar, Seyhan'daki muhalif meclis üyelerini bırakın, neredeyse muhalif partilerin il başkanlarından bile daha ciddi muhalefet çalışması içerisinde. CHP örgütü bu gidişe dur demezse, bu memlekette hem partiyi, hem de parti yönetimlerini tartışmalı hale getirir.

İşte, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın çalışmalarına engel olmaya çalıştıkları, başkanı ve ekibi çalıştırmamak için her türlü girişimi yaptıkları belirtilen CHP'li meclis üyeleri;

"Duygu Atikaslan Ayçe, Güngör Geçer, Hacice Yılmaz, Kemal Çelik, Meryem Filiz Bahadırlı, Miğdat Kocaman, Mustafa Fidan Vursavuş, Nilüfer Korkmaz, Süleyman Sözütek, Türkan Pehlivan, Ulaş Toros, Yasemen Çelik."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum